Kurv

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399 kr.

Beard balm

Hvad er Beard balm, og hvorfor skal jeg bruge det?

Du har formentlig brugt hårvoks e.l. på et tidspunkt i dit liv. 
Beard balm fungerer på samme måde, bare til skægget.
En god Beard balm tæmmer de vildeste hår, lægger dem ned og skaber et mere sofistikeret look til manken. Derudover tilfører det fylde og tekstur som gør skægget kraftigere at se på.

En rigtig god Beard balm plejer samtidig skægget ved at tilføre olier som plejer både hud og hår.
Vores skægolie består primært af koldpresset, økologisk Arganolie, Jojobaolie, Aprikoskerneolie samt E-vitamin og D-Vitamin. Kombinationen af disse råvarer skaber en balm som trækker helt ind i skægget, tilfører fugt, styrke, fylde, bekæmper kløen samtidig med at det lader skægget stå som du vil, hele dagen… Og så dufter det godt af fyrrenål, hvis man er til det! 
De stylende elementer kommer fra 2 helt unikke produkter:

1) Bivoks.
Direkte fra tavlen benytter vi os af 100% ren økologisk dansk bivoks. Det er dette som giver hold til produktet og forhindrer at du ligner en vildmand ved det første vindpust.

2) Sheasmør.
Foruden sine plejende egenskaber har sheasmør en fantastisk tekstur som, kombineret med bivoksen, gør balmen nem at varme op i håndfladerne og fordele i skægget.  

 

Beard balm

Hvordan bruges Beard balm?

Vi anbefaler at bruge tommelfingerneglen til at skrabe ønsket mængde ud af bøtten. 
Som tommelfingerregel kan du godt dække neglen med balm – lidt mere eller mindre, afhængigt at skægget størrelse. 
Varm balmen op mellem håndfladerne indtil det er en glat masse uden klumper. 
Start ved spidserne af dit skæg og fordel balmen jævnt mens du styler til ønsket look!  

Hvornår bruges Beard balm?

Beard balm kan sagtens bruges hver dag. 
Ingredienserne er 100% økologiske naturprodukter og gavner dit skæg på samme måde som en god Beard oil vil.

Parfume i Beard balm

Som udgangspunkt bør en højkvalitets Beard balm ikke indeholde parfume.
Selvom det kan dufte godt, så vil parfume irritere huden i ansigtet – og i værste tilfælde bidrage til urenheder, tætte porer, akne eller eksem. 
 
De produkter i Nordic Grooming’s sortiment som har tilsat duft benytter sig ikke af parfume, da dette ville gå på kompromis med vores løfte om at være 100% naturlige. Vi udvinder derfor den æteriske olie ved vanddampdistillation.

 

Kan jeg bruge Beard balm hvis jeg har psoriasis, allergi e.l?

Så længe du bruger en god balm af 100% naturprodukter bør du risikofrit kunne style dit skæg dagligt.
Det folk flest slår ud på er kraftigt parfumerede olier og diverse e-numre. Dem slipper du for ved alle vores produkter.

Vi er i dialog med flere danske kunder som har været utrygge pga. div. hudplager – og samtlige er vendt tilbage med lutter positive kommentarer.

Er Beard balm kraftig nok?

Vores Beard balm er udviklet til små og mellem-store skæg. Til et stort fuldskæg, eller hvis man blot ønsker lidt mere kontrol, anbefaler vi en skægvoks. Skægvoksen bruges fuldstændig som balm, den eneste forskel er at voksen indeholder en større koncentration af bivoks. Dette gør voksen en anelse sværere at arbejde med, da den skal varmes op lidt mere i håndfladerne – til gengæld har den markant kraftigere hold. 

Vi håber du er blevet lidt klogere på Beard balm. Vi opdaterer jævnligt vores skægpleje sider med de mest hyppigt stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder hvad du leder efter er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected], eller skrive til os på vores Facebook eller Instagram.