Kurv

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399 kr.

Skægolie

"Hvis du kun skal bruge 1 enkelt produkt i dit skæg; så er det en god olie." 

Hvad er skægolie, og hvorfor skal jeg bruge det?

Vores hud producerer naturlige olier som bidrager til sund hud & sundt hår. 
Efterhånden som vores skæg vokser sig længere kan huden ikke længere producere nok olie og får behov for en hjælpende hånd. 
De fleste mænd oplever derfor kløen, tør hud, skæl og filtret skæg som en del af sin skæggede rejse, og det er helt normalt.

Hvad enten man selv plages, eller om den bedre halvdel klager, så vil en højkvalitets skægolie gøre underværker – uanset længde. 
Vores skægolie består primært af koldpresset, økologisk Arganolie, Jojobaolie, Aprikoskerneolie samt E-vitamin og D-Vitamin. Kombinationen af disse råvarer skaber en skægolie som trækker helt ind i skægget, tilfører fugt, styrke, fylde, bekæmper kløen samtidig med at det gør skæggere mere samarbejdsvilligt om morgenen… Og så dufter det godt, hvis man er til det!  

 

Skægolie

Hvordan bruges skægolie?

Trods navnet, skal skægolien primært påføres huden under skægget.
Skægolie dryppes ud i håndfladen og varmes op mellem hændende.

Ved brug af fingerspidserne masseres olien ind i huden hvorefter den skal have 5-10 minutter til at trække ind.
Afhængigt af skæggets længde anbefales 2-6 dråber.
Hvis det føles fedtet efter et kvarters tid har du brugt for meget og hvis det føles tørt kan du godt bruge lidt mere næste gang. 

Hvornår bruges skægolie?

Skægolie bruges hver dag. 
Vi anbefaler at bruge skægolie om morgenen – og altid efter bad, i fugtigt skæg, da det varme vand åbner hudens porer og lader olien virke hurtigere.

Hvis man døjer med særligt tørt skæg kan man bruge skægolie inden sengetid også. Alternativt kan vi anbefale en god Beard butter 

Parfume i skægolie

Som udgangspunkt bør en højkvalitets skægolie ikke indeholde parfume.
Selvom det kan dufte godt, så vil parfume irritere huden i ansigtet – og i værste tilfælde bidrage til urenheder, tætte porer, akne eller eksem. 
 
De produkter i Nordic Grooming’s sortiment som har tilsat duft benytter sig ikke af parfume, da dette ville gå på kompromis med vores løfte om at være 100% naturlige. Vi udvinder derfor den æteriske olie ved vanddampdistillation.

 

Kan jeg style mit skæg med skægolie?

Skægolie er det vi kalder et plejende produkt – og ikke et stylende produkt. 
Ved brug af skægolie vil dit skæg fremstå sundere, fyldigere, kraftigere og generelt velplejet, men der er ikke noget hold i. 
Hvis man ønsker at style sit skæg anbefaler vi at kombinere det med en god skægvoks eller balm. Disse produkter indeholder nemlig også bivoks og sheasmør, som sørger for at skægget beholder ønsket form hele dagen. 
Uanset hvordan man styler anbefaler vi at bruge skægolie som beskrevet på siden her. Alt andet kommer oveni.

Vi håber du er blevet lidt klogere på skægolie. Vi opdaterer jævnligt vores skægpleje sider med de mest hyppigt stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder hvad du leder efter er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected], eller skrive til os på vores Facebook eller Instagram.